Call of Duty achteraf betalen met Afterpay. Beschikbaar voor playstation 4, xbox one en nintendo
BCC-logo-achteraf-betalen-afterpay-klarna-televisie-laptops-elektronica-stofzuigers-wasmachines-koelkasten-smartphones

BCC

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
expert achteraf betalen afterpay klarna

Expert

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen

Call of Duty is één van de bekendste schietspellen die er bestaan. Samen met je vrienden in de online gamemodus tegen anderen spelen, met als doel om zoveel mogelijk kills, killstreaks en punten te scoren voor jouw team. Het is ook mogelijk om als single player de offline missies uit te spelen. Uiteraard wil jij weten waar je Call of Duty Modern Warfare of Black Ops achteraf kan betalen. Dat lichten wij verder toe in deze blog.

Call of Duty achteraf betalen

Iedere release van Call of Duty is weer een verrassing. Met de nieuwste gameplays, nieuwe missies en andere maps zorg je ervoor dat je altijd en waar dan ook samen met je vrienden of alleen plezier hebt in het online gamen. Call of Duty. Ieder jaar komt er een nieuwe versie van CoD. Met de meest recente release, Call of Duty Modern Warfare zal het spel een andere wending krijgen, want voor het eerst zijn ze niet meer bezig in de tweede wereldoorlog, maar speelt het zich in het heden af. Dat maakt Call of Duty dan ook heel bijzonder.

De verschillende releases van Call of Duty van de afgelopen jaren zijn:

 • Call of Duty Modern Warfare
 • Call of Duty Black Ops IV / 4
 • Call of Duty WMI
 • Call of Duty Infinite Warfare
 • Call of Duty Black Ops III / 3
 • Call of Duty Advanced Warfare

CoD is verkrijgbaar voor verschillende game consoles. Denk aan de Playstation 4 (ps4), Xbox One en PC. Online kan je bij vrij veel webshops Call of Duty achteraf betalen. Achteraf betalen kan vrij eenvoudig met Klarna, AfterPay of Billink.

Call of Duty kopen met AfterPay, Klarna of Billink

De game kent een prijs van ongeveer €55 en is verkrijgbaar bij verschillende online shops. Wil je Call of Duty kopen met AfterPay, Klarna of Billink? Dat betekent dat je gebruik wilt maken van achteraf betalen. Achteraf betalen wordt steeds populairder in Nederland en steeds meer webshops bieden Klarna, Afterpay of Billink aan als betaalmethode. Hierdoor krijg je Call of Duty eerst thuis gestuurd, voordat je daadwerkelijk betaald. Na ontvangst heb je maar liefst 14 dagen de tijd om achteraf te betalen.

Call of Duty Modern Warfare

Kruip in de huid van dodelijke Tier One-operators in een bloedstollend verhaal dat de internationale machtsverhoudingen zal doen kantelen. Nog nooit stond er zo veel op het spel! Infinity Ward, de studio waarmee het allemaal begon, neemt je in Call of Duty: Modern Warfare® mee op een ongelooflijk rauw, keihard en provocerend avontuur dat op intense wijze laat zien hoe de moderne oorlogsvoering verandert. De van de eerste tot de laatste pixel opnieuw ontwikkelde game is een epische nieuwe versie van de iconische Modern Warfare-serie.