Fifa 20 achteraf betalen met AfterPay, Klarna of Billink

Fifa 20 is misschien de meest populaire release onder de games in 2019. Ieder jaar brengt EA Sports weer een nieuwe variant met een vernieuwde gameplay, nieuwe spelers en de transfers. Fifa 20 is verkrijgbaar voor de alle game consoles: Playstation 4, Xbox One en PC. Fifa 20 is ook erg speciaal onder de Nederlanders, want niemand minder dan Virgil van Dijk staat op de cover van de Champions League editie. Daarnaast is Ajax bij iedere opstart de ploeg die speelt in een kort intro filmpje. Koop vandaag Fifa 20 online en betaal achteraf met Klarna, AfterPay of Billink.

Fifa 20 achteraf betalen

Fifa 20 is voor iedere voetbalfanaat een ware heaven on earth. Met supersterren als Messi, Ronaldo, Suarez, van Dijk en de Jong beleef je wat zij in het dagelijkse leven ervaren. Ieder jaar doet EA weer hun uiterste best om de beste gameplay te realiseren. De voornaamste toevoegingen van dit jaar is het zijwaarts dribbelen. Ook is het gejuich van het publiek veel realistischer en de bal beweegt ook veel realistischer. In vergelijking met Fifa 19 is Fifa 20 aan verandering onderheven.

Fifa 20 is verkrijgbaar voor verschillende game consoles. Denk aan de Playstation 4 (ps4), Xbox One en PC. Online kan je bij vrij veel webshops Fifa 20 achteraf betalen. Achteraf betalen kan vrij eenvoudig met Klarna, AfterPay of Billink.

Fifa 20 kopen met AfterPay, Klarna of Billink

Fifa 20 kopen met AfterPay, Klarna of Billink is heel eenvoudig. In de checkout van de webshop selecteer je in de betaalsectie voor AfterPay, Klarna of Billink. Fifa 20 achteraf betalen met één van deze betaalmethoden kent vele voordelen. Door Fifa met AfterPay of Klarna te betalen, ben je verzekerd dat je Fifa 20 eerst kan spelen voordat je daadwerkelijk tot betaling overgaat. Je krijgt, na ontvangst, 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen aan Klarna of AfterPay. Hierdoor kan je eerst het spel uitspelen voordat je het geld kwijt bent.

Fifa street in Fifa 20

Een aantal jaar geleden waren het twee aparte games, Fifa Street en Fifa. Na de eerste release van Fifa street heeft EA geen vervolg losgelaten tot Fifa 20. Fifa street is een gamemodus waarbij het draait om het uitvoeren van trucjes, het scoren van goals en het geven van panna’s. Verder is ook Edward van Gils toevoegd als één van de iconen van Fifa Street.

media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen
BCC-logo-achteraf-betalen-afterpay-klarna-televisie-laptops-elektronica-stofzuigers-wasmachines-koelkasten-smartphones

BCC

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen
expert achteraf betalen afterpay klarna

Expert

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen