Wasmachine achteraf betalen

 • Achteraf betalen

 • Snelle Bezorging

 • Betalen met Klarna, AfterPay & Billink

BCC-logo-achteraf-betalen-afterpay-klarna-televisie-laptops-elektronica-stofzuigers-wasmachines-koelkasten-smartphones

BCC

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
expert achteraf betalen afterpay klarna

Expert

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
samsung-achteraf-betalen-smartphone-televisie-laptop-afterpay-klarna-winkels-stofzuiger-hoofdtelefoon

Samsung

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
Coolblue logo

Coolblue

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen

Wasmachine achteraf betalen

Wil je een wasmachine achteraf betalen en niet direct het geld kwijt zijn aan deze wasmachine voordat je deze in huis hebt? Een kapotte wasmachine is erg vervelend, want de was zal hierdoor een tijd blijven liggen. Steeds vaker kopen mensen een wasmachine online, doordat een wasmachine vaak heel zwaar is en niet makkelijk te vervoeren. Niks is vervelender dan een wasmand dat zich opstapelt of dat je de complete was met de hand moet gaan doen. Tegenwoordig hoef je niet meer lang te wachten voor het kopen van een nieuwe wasmachine, zelfs niet als je deze achteraf gaat betalen. Als je besluit om een wasmachine online te kopen, heb je deze meestal al de volgende werkdag in huis! Hierdoor kan je lekker snel de was doen en bespaart het je een hoop tijd en moeite.

In ons overzicht vind je alle wasmachine winkels waarbij je achteraf kan betalen met Klarna, AfterPay of Billink. 

Wasmachine kopen achteraf betalen

Een wasmachine kopen en achteraf betalen is geschikt voor iedereen die niet direct geld kwijt wilt zijn aan de wasmachine. Dat kan komen doordat je het geld nog niet hebt of dat je nog wacht op je salaris. Met een achteraf betaalmethode van Klarna, AfterPay en Billink krijg je na ontvangst van je nieuwe wasmachine maar liefst 14 dagen de tijd om de betaling in orde te maken. Zo kan je dus al eerder gebruik maken van de wasmachine voordat je de betaling voldoet.

Waar moet je op letten bij het kopen van een wasmachine?

Het kopen van een wasmachine brengt enkele vragen met zich mee. De type wasmachine die het best bij jouw situatie past hangt af van een aantal punten:

 • Het vulgewicht van de wasmachine 
 • Toerental van de wasmachine
 • Hoelang gaat een wasmachine mee?
 • Technologieën van de wasmachine 

Het vulgewicht van de wasmachine

Het vulgewicht van de wasmachine is erg afhankelijk van je persoonlijk situatie. het vulgewicht van de wasmachines lopen uit van 7 kg t/m 12 kilogram. Als je een groot gezin hebt, is een wasmachine met een grote trommelinhoud van belang. Het wassen met een te grote trommelgrootte zorgt voor energieverspilling en het wasresultaat zal ook minder goed zijn.

 • Gezin t/m 4 personen: Neem een wasmachine met een inhoud van 7 of 8 kg
 • Gezin van 5 of meer personen: Neem een wasmachine met een inhoud van 9kg of meer

Het toerental van de wasmachine

Het toerental van de wasmachine geeft aan hoe vaak de trommel van de wasmachine in één minuut draait. Bij een toerental van 1400 draait de trommel dus 1400 rondjes. Een toerental van 1600 is in dit geval dan ook het best, want je kleding is dan ook sneller droog. Het nadeel van wasmachine met een toerental van 1600 is dat deze vaak stukken duurder zijn dan die van 1400.

Als je een wasmachine kiest die goed centrifugeert, zal je over 10 jaar zo’n €250 euro aan energie besparen, doordat de wasdroger sneller klaar is. Het centrifugeren is het proces wat veel energie gebruikt, want een wasmachine is gemaakt om kleding te wassen en niet om te drogen. Een wasdroger biedt dan ook de oplossing. Hoe droger de kleding in de wasdroger gaat, des te minder lang de wasdroger aan zal blijven en des te minder energiekosten dit met zich meebrengt.

Als je kleding aan een waslijn of wasrek hangt, is het centrifugesnelheid niet belangrijk. Dit kan je dus ook wat geld besparen bij de aankoop van een nieuwe wasmachine die je achteraf gaat betalen.

Hoelang gaat de wasmachine mee?

Hoelang een wasmachine meegaat hangt af van hoe vaak er een was gedraaid wordt en hoe je met de wasmachine omgaat. Het merk wasmachine speelt de grootste rol in de vraag hoelang een wasmachine meegaat. Een kwalitatief goed merk gebruikt hoogwaardige materialen om de wasmachine te maken en biedt dan ook verder een top garantie. Hierdoor zal een wasmachine vanzelfsprekend langer meegaan dan een merk die goedkopere materialen gebruikt.

De beste kwaliteit merk wasmachine is een Miele wasmachine. Het is een Duitse wasmachine met een levensduur van minimaal 3000 wasbeurten en dat daarmee kan je circa 10 jaar probleemloos wassen. Verder heb je nog merken als LG, Samsung, Bosch en Siemens en deze wasmachine zijn ook prima. Miele is veruit de meest kwalitatieve wasmachine die er bestaat.

Welke wasmachines zijn achteraf te betalen?

Er bestaan tegenwoordig een hoop verschillende wasmachines met verschillende technologieën en andere handige snufjes. Er zijn veel goede wasmachines die je achteraf kan betalen:

Miele achteraf betalen

Miele staat bekend als het beste wasmachine merk die er bestaat. Door de kwalitatieve materialen leveren zij sinds 1955 al topkwaliteit en ze proberen het wassen van kleding zo eenvoudig mogelijk maken. De wasmachines van Miele beschikken over handige functies en technologie. De was is niet alleen snel klaar en goed schoon, maar ook zeer energiezuinig. Je kan met de wasmachine zelf een voorprogrammering instellen voor als je over bijvoorbeeld 10 uur een was wilt laten draaien. Je hebt ook slimme wasmachines van Miele die je met je telefoon kan besturen. Als je op kantoor zit, kan je dus digitaal tegen je wasmachine vertellen dat je een was gaat draaien. Doordat er een handige display op zit, zie je ook wanneer de wasmiddel bijna op is. De prijs van een Miele wasmachine is hoger dan andere goedkope wasmachines, maar daar krijg je ook wel echt kwaliteit voor geleverd. Gemiddeld kan je zo’n 6000 wasbeurten doen wat staat aan zo’n 15 jaar aan wassen. Een Miele wasmachine achteraf betalen kan bij de bovenstaande online winkels.

LG wasmachine achteraf betalen

LG is momenteel de marktleider op het gebied van huishoudelijke producten. Van koelkasten tot innovatieve wasdrogers van zeer hoge kwaliteit. Wie een LG wasmachine achteraf betaalt, kies voor een wasmachine waar vuil verwijderd wordt op een efficiënte manier. Een LG wasmachine is zeer energiezuinig en daarmee creëren zij duurzaamheid. Shop jouw LG wasmachine en betaal direct achteraf!