Media Markt Achteraf Betalen

media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen

MediaMarkt

MediaMarkt is met 800 winkels in 16 landen de grootste winkelketen op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Bij MediaMarkt kan je heel eenvoudig online shoppen of in één van de 800 winkels jouw elektronica, witgoed, audioapparatuur, televisies, tablets, smartphoens en andere artikelen kopen. MediaMarkt heeft een gigantisch aanbod merken in hun collectie. Met beroemde merken als Apple, Samsung, Philips, HP, Dell en LG staan zij voor kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijzen.

Media Markt is actief in Belgie, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italie, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland. Bij MediaMarkt kan je eenvoudig achteraf betalen en profiteer je van gratis retourneren en kan je je bestelling binnen 2 uur in de dichstbijzijnde winkel ophalen. Wil je het liever thuisbezorgd hebben? MediaMarkt bezorgd 7 dagen per week, dus ook op zondag!

Achteraf betalen bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt kan je eenvoudig achteraf betalen. Selecteer jouw favoriete producten die je graag wilt kopen en vul je persoonlijke gegevens in. In de betaalsectie kies je voor “Klarna” en rond de bestelling succesvol af.

Bij MediaMarkt betalen met Klarna of AfterPay?

MediaMarkt biedt achteraf betalen aan in hun online shop in samenwerking met Klarna. Met Klarna als betaalpartner kan je als consument bestellingen plaatsen tot een bedrag van €1500. Bij vragen over je bestelling of over een afkeuring kan je bij de klantenservice van Klarna terecht, want zij voeren hierop een kredietcheck uit. Als je betaling in de webshop van MediaMarkt succesvol afgerond is, krijg je per e-mail meer instructies van Klarna. Na ontvangst van jouw bestelling krijg je een digitale acceptgiro (digitale factuur) die je binnen 14 dagen moet betalen. Via MijnKlarna heb je een compleet overzicht van alle betalingen die je met de betaalpartner gedaan hebt, ook van andere Achteraf betaalwinkels. Wij kunnen het zeker aanbevelen om producten achteraf te betalen bij MediaMarkt, want hierdoor kan je eerst het product in het echt zien en ervan genieten, tot je daadwerkelijk tot betaling overgaat. Als je niet tevreden bent over het product, stuur je deze zonder problemen terug naar MediaMarkt. MediaMarkt handelt jouw betaling verder af met Klarna, waardoor jij hierdoor niets hoeft te betalen.

Wat kan ik bij MediaMarkt achteraf betalen?

Waarom kan ik niet met Klarna betalen?

Klarna bepaalt aan de hand van verschillende gegevens of de betaalmethode tevoorschijn komt in de checkout. Als je voor het eerst iets via Klarna koopt, dan is het besteedbaar bedrag een stuk lager. Klarna wilt jou leren kennen en moet weten dat ze jou kunnen vertrouwen. Naar mate je vaker met Klarna besteld, wordt het bedrag steeds verhoogd.

Waarom wordt mijn betaling via Klarna afgekeurd bij MediaMarkt?

Klarna voert een streng kreditbeleid uit. Als jij volgens die check niet in aanmerking komt om jouw bestelling bij MediaMarkt met Klarna te betalen, wordt deze afgekeurd. De redenen kunnen heel divers zijn, zoals het hebben van een BKR-registratie of andere betaal achterstanden. Als je de specifieke reden wilt weten waarom je niet met Klarna kan betalen, raden wij aan om contact op te nemen met de klantenservice van Klarna. Als je alsnog je product direct wilt hebben bij MediaMarkt, kan je ook kiezen voor een andere betaalmethode, zoals iDEAL, PayPal, Visa of Mastercard.