iphone-11-pro-max-achteraf-betalen-afterpay-klarna-billink-acceptgiro

Er zijn heel veel soorten koelkasten. Het is daarom belangrijk om goed na te denken wat voor soort koelkast je nodig hebt.  Wat voor jou de beste koelkast is hangt af van wat je ermee doet. Vries je bijvoorbeeld veel etenswaren in? Vindt je het belangrijk om een mooie koelkast te hebben? Of heb je  niet zoveel ruimte? Een koelkast neemt namelijk best veel ruimte in beslag. Het zijn allemaal factoren waarover je moet nadenken voordat je een koelkast gaat kopen. 

Hieronder behandelen we de drie meest verkochte soorten koelkasten. De drie meest verkochte koelkasten zijn vrijstaande koelkasten, inbouw koelkasten en Amerikaanse koelkasten.

Vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkasten staan zoals de naam al zegt vrij. Het voordeel van vrijstaande koelkasten is dat ze zeer flexibel zijn en je alle vrijheid hebt. Je kan een vrijstaande koelkast overal mee naartoe nemen als de ruimte dat toelaat. Het is een kwestie van de stekker eruit halen en op een nieuwe plek zetten. Er zijn twee soorten vrijstaande koelkasten. Vrijstaande koelkasten kan je onderverdelen in een koel- vriescombinatie en een kastmodel koelkast. Bij een koel- vriescombinatie zijn de vriezer en het koelgedeelte gescheiden. Daarnaast is een belangrijk kenmerk dat deze koelkast twee deuren heeft. Eén deur is voor vriezer en de ander voor het koelgedeelte. Een andere soort vrijstaande koelkast is het kastmodel. Het kastmodel heeft één deur en vaak een klein vriesvak.

Inbouw koelkasten

Een ander soort koelkast is de inbouw koelkast. Inbouw koelkasten zijn ingebouwd in bijvoorbeeld een keuken. Het voordeel van inbouw koelkasten is dat ze mooi zijn weggewerkt in het interieur. Inbouw koelkasten kunnen veel in grootte verschillen. Daarnaast bespaart een inbouw koelkast je ruimte. Bij het kopen van een inbouw koelkast is het belangrijk om goed te letten op de afmetingen van de koelkast. Een inbouw koelkast is gemaakt voor gezinnen die van een mooie afgewerkte keuken houden en waarbij niet teveel ruimte is.

Amerikaanse koelkast

Is jouw koelkast ook altijd overvol? Dan is een Amerikaanse koelkast de beste koelkast voor jou. Met een Amerikaanse koelkast heb je altijd genoeg ruimte. Amerikaanse koelkasten worden gezien als luxe koelkasten. De meeste Amerikaanse koelkasten zijn vaak breder dan 90 cm. Daarnaast is het vaak mogelijk om kant-en-klare ijsblokjes uit de koelkast te halen. Een Amerikaanse koelkast, ook wel een side-by-side koelkast, heeft twee deuren. Het voordeel van een Amerikaanse koelkast is dat de koelkast en vriezer op dezelfde hoogte zitten. Doordat de koelkast zo groot is zijn er genoeg opbergmogelijkheden om je spullen in te vriezen en te bewaren. Een Amerikaanse koelkast is voor grote gezinnen die van luxe houden.

Koelkast achteraf betalen

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten koelkasten. Een koelkast is een dure aankoop. Gelukkig is het bij heel veel winkels ook mogelijk om achteraf te betalen. Met achteraf betalen wordt de aankoop een stuk eenvoudiger. Op Achteraf betalen zie je alle deelnemende winkels waar je achteraf kunt betalen. Achteraf betalen geeft je de mogelijkheid om een koelkast te bestellen en het thuis uit te proberen voordat je besluit het te houden. Met achteraf betalen heb je een hoop extra gemak. Koop vandaag een koelkast en betaal achteraf!

media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen
BCC-logo-achteraf-betalen-afterpay-klarna-televisie-laptops-elektronica-stofzuigers-wasmachines-koelkasten-smartphones

BCC

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen
expert achteraf betalen afterpay klarna

Expert

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen