iphone-11-pro-max-achteraf-betalen-afterpay-klarna-billink-acceptgiro

De nieuwe Apple iPhone is één van de meest besproken onderwerpen van 2019. Sinds 20 september 2019 is de iPhone 11, iPhone 11 pro en de iPhone 11 pro max verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe smartphone is door zijn nieuwe camera, langere accuduur en sterke processor flink beter dan zijn voorganger, de iPhone X, XS en XS Max. De prestaties zijn veel beter en je telefoon bevat de nieuwste snufjes. Een iPhone 11 is voor iedere liefhebber een must-have voor in de collectie. Een iPhone 11 achteraf betalen met AfterPay, Klarna of Billink kan uiteraard bij deze telefoon winkels. Vanaf 23 oktober kan je ook de iPhone 12 achteraf betalen.

iPhone 11 achteraf betalen

De Apple iPhone 11 bevat veel nieuwe technologieën en de prijs ligt ook veel hoger dan bij zijn voorganger. De iPhone 11 is in vergelijking met iPhone 11 pro en de iPhone 11 pro max een instapmodel. De iPhone 11 bevat een dubbelzijdige camera en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: groen, paars, rood, wit, zwart en geel. Ook heeft de iPhone 11 een versnelde Face ID-sensor. Dit houdt in dat de iPhone minder snel de tijd nodig heeft om jouw gezicht te herkennen om jouw telefoon te ontgrendelen. Enorm handig als je je handen op dat moment niet kan gebruiken. De iPhone 11 is daarnaast ook beter waterdicht. De eerdere iPhones konden tegen druppels en spetters, maar de nieuwe iPhone. In de trailer in is te zien dat er een glas cola over de iPhone werd gegooid en dat deze het gewoon nog deed. De iPhone kenmerkt zich doordat de accuduur sterk verbeterd is. Apple geeft aan dat de iPhone tot wel 40 uur moet meegaan.

Koop vandaag jouw iPhone 11 en betaal direct achteraf.

iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is de directe opvolger van de iPhone XS Max. Deze telefoon bevat de beste technologieën en is tot nu toe de beste uitvinding van Apple. De camera’s, accuduur en processor zijn van absolute topkwaliteit en daarnaast heeft de nieuwe iPhone 11 Pro Max 3 camera’s, zodat jouw foto’s en video’s van topkwaliteit zijn.

De iPhone 11 Pro Max bevat een 6,5 inch OLED scherm. Als je veel onderweg bent, graag games speelt of gewoonweg veel aan het Netflixen bent, komt dit goed van pas. Het beeld is perfect en haarfijn. Houdt wel rekening dat het beeldscherm door deze grootte moeilijk met één hand te bedienen is.

Alles wat je moet weten over de Iphone 11 Pro Max

 • De iPhone 11 Pro Max is met zijn 6,5-inch scherm de opvolger van de iPhone XS Max.
 • De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in 64GB, 256GB en 512GB.
 • De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in de kleuren groen, zilver, grijs en goud.
 • De iPhone 11 Pro Max prijs bedraagt 1259 voor het goedkoopste model en €1659 voor het duurste model.

iPhone 11 Pro Max kopen met AfterPay, Klarna of Billink

Ben je erover uit en wil je graag een nieuwe iPhone 11 achteraf betalen met AfterPay, Klarna of Billink? Goede keuze! Niet iedereen heeft direct het geld klaarliggen om een iPhone 11 online te kopen, want de startprijzen zijn vanaf €809. Een iPhone 11 achteraf betalen brengt veel voordelen met zich mee. In de betaalsectie van de webshop selecteer je AfterPay, Klarna of Billink als betaalmethode en rond jouw bestelling af. Je ontvangt een orderbevestiging en je krijgt de iPhone meestal na 1 (werk)dag thuisgestuurd. Het mooie van achteraf betalen is dat je de iPhone pas betaald na 14 dagen na ontvangst. Je kan dus twee weken gebruik maken van de telefoon tot je daadwerkelijk hoeft te betalen. Zorg wel dat je op tijd betaald!

 • De iPhone 11 Pro Max is met zijn 6,5-inch scherm de opvolger van de iPhone XS Max.
 • De iPhone 11 Pro Max is beschikbaar in 64GB, 256GB en 512GB en in de kleuren middernachtgroen, zilver, spacegrijs en goud.
 • De iPhone 11 Pro Max prijs bedraagt 1259 euro in Nederland voor het 64GB model.
 • De reguliere verkoop is gestart vanaf vrijdag 20 september in Nederland.

media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
BCC-logo-achteraf-betalen-afterpay-klarna-televisie-laptops-elektronica-stofzuigers-wasmachines-koelkasten-smartphones

BCC

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen
expert achteraf betalen afterpay klarna

Expert

 • Achteraf betalen

 • Morgen geleverd

Shoppen