iphone-11-pro-max-achteraf-betalen-afterpay-klarna-billink-acceptgiro

De nieuwe Apple iPhone is één van de meest besproken telefoons op het moment. Tijdens het virtuele evenement van Apple werden er maar liefst vier nieuwe modellen aangekondigd: iPhone 12. iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max. De iPhones zijn voorzien van een OLED-scherm.

iPhone 12 achteraf betalen

De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11. Het bevat de meest nieuwe technologieën en de prijs ligt hoger dan de voorganger. Het is voor het eerst dat Apple een mini variant presenteert bij de mobiele telefoons. De nieuwe iPhone 12 mini is een kleinere variant van de normale iPhone 12 en heeft een display van 5,4 inch. Dit model moet makkelijker te bedienen zijn met één hand.

De iPhone 12 Pro onderscheidt zich met een camera, waarvan er drie op de achterkant van het toestel zitten. Deze hebben een ultrawide-, wide-angle en telelenzen met een resolutie van 12 megapixels. De normale iPhone 12 heeft een wide-angle en ultrawide.

Koop vandaag jouw iPhone 12 en betaal direct achteraf.

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is ongeveer even groot als de iPhone 11 Pro Max. Ben je erover uit en wil je graag een iPhone 12 Pro Max kopen met AfterPay? Dat kan bij onderstaande winkels. De iPhone 12 Pro Max heeft een 6,68 inch scherm, een A14 bionic chip en is gemaakt van roestvast staal. De prijzen van dit model beginnen vanaf €1259 voor 128GB. De variant met 256GB kost €1379 en 512GB kost €1609. Dat is een behoorlijk bedrag voor een mobiele telefoon, maar dan heb je ook wat. Daarnaast heeft de Pro Max een camera met 65mm-lens voor 2,5x zoom. De Pro-iphones hebben een time of flightsensor voor onder meer  snellere aut0focus in low-light en augmented reality.

Alles wat je moet weten over de Iphone 12 Pro Max

  • De iPhone 12 Pro Max is met zijn 6,68-inch scherm de opvolger van de iPhone 11 Pro Max.
  • De iPhone 12 Pro Max is verkrijgbaar in 128GB, 256GB en 512GB.
  • De iPhone 12 Pro Max prijs bedraagt €1259 voor het goedkoopste model en €1659 voor het duurste model.
  • De iPhone 12 Pro Max heeft een nieuw soort glas dat Apple aanduidt als ‘ceramic shield’. Deze modellen kunnen druk van zes meter onder water weerstaan met een ip68-rating.

iPhone 12, 12 mini, 12 pro of 12 pro max kopen met AfterPay, Klarna of Billink

Ben je erover uit en wil je graag een nieuwe iPhone 12 achteraf betalen met AfterPay, Klarna of Billink? Goede keuze! Niet iedereen heeft direct het geld klaarliggen om een iPhone 12 online te kopen, want de startprijzen zijn vanaf €809. Een iPhone 12 achteraf betalen brengt veel voordelen met zich mee. In de betaalsectie van de webshop selecteer je AfterPay, Klarna of Billink als betaalmethode en rond jouw bestelling af. Je ontvangt een orderbevestiging en je krijgt de iPhone meestal na 1 (werk)dag thuisgestuurd. Het mooie van achteraf betalen is dat je de iPhone pas betaald na 14 dagen na ontvangst. Je kan dus twee weken gebruik maken van de telefoon tot je daadwerkelijk hoeft te betalen. Zorg wel dat je op tijd betaald!

media-markt-logo-achteraf-betalen-elektronica-afterpay-klarna-stofzuigers-ps4-televisie-koelkast-smartphones

Media Markt

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen
BCC-logo-achteraf-betalen-afterpay-klarna-televisie-laptops-elektronica-stofzuigers-wasmachines-koelkasten-smartphones

BCC

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen
expert achteraf betalen afterpay klarna

Expert

  • Achteraf betalen

  • Morgen geleverd

Shoppen